Cum sa cumparam monede Electroneum ETN de pe Cryptopia

Electroneum este listat în prezent pe bursa Cryptopia(În câțiva ani o sa-si creasca valoarea de cateva ori,este o investitie pe termen lung,dar foarte profitabila). Aflați cum să cumpărați ETN pe Cryptopia, este un pic dificil pentru noii veniți, dar nu este prea greu de înțeles. Acest video tutorial vă va îndruma prin acest proces. Derulați în jos pentru o explicație scrisă.

Pe scurt pentru cei din Romania, va faceti un cont pe bitstamp.net, de aici cumparati bitcoin(folositi un card bancar de euro), apoi va faceti un cont pe Cryptopia,acolo va generati o adresa unica de bitcoin,si apoi faceti un transfer de bitcoin de pe bitstamp.net catre Cryptopia,iar apoi din contul de pe Cryptopia va cumparati monele Eletroneum(ETN),folosind acei bitcoini.

Mai jos este o listă a pașilor pentru achiziționarea Electroneum pe Cryptopia.

Notă: Este posibil să doriți să utilizați un computer pentru a finaliza acești pași. Cryptopia nu funcționează bine pe dispozitivele mobile.

 1. Vizitați Cryptopia și completați detaliile pentru a vă înregistra un cont.     
 2. Confirmați adresa dvs. de e-mail și conectați-vă la contul dvs. Cryptopia.
 3. Faceți clic pe simbolul Portofel în partea din dreapta sus a numelui dvs. de utilizator (arată ca un simbol Bitcoin) și selectați Depunere.
 4. Alegeți criptocurrencyul pe care doriți să îl depozitați – cel mai probabil Bitcoin (BTC) – și faceți clic pe Următorul.
 5. Cryptopia vă va da acum o adresă de portofel și un cod QR la care puteți trimite Bitcoin. Veți avea nevoie să achiziționați Bitcoin dintr-un schimb care funcționează în țara dvs. și să-l transferați la adresa dată în Cryptopia. Unele schimburi populare pe care ar trebui să le luați în considerare sunt Coinbase, Cex.io, Bittrex sau Localbitcoins. Faceți clic pe Terminat când transferul este finalizat.
 6. Faceți clic pe Vizualizare istoric depozit pentru a vedea progresul transferului. Blocurile Bitcoin au nevoie de o medie de 10 minute pentru mine, deci ar trebui să vezi tranzacția pe listă în 10 minute. Criptopia necesită două confirmări de blocaj înainte de a putea utiliza fondurile, astfel că va trebui probabil să așteptați 30 de minute înainte de a putea schimba Bitcoins.
 7. Odată ce fondurile au fost șterse, dați clic pe Exchange în colțul din stânga sus și alegeți Piețe.
 8. În panoul din stânga, asigurați-vă că BTC este selectat în partea superioară, apoi introduceți ETN în caseta Trieste căutare. Lista trebuie să fie restrânsă pentru a afișa numai ETN. Faceți clic pe listarea ETN pentru a încărca detaliile din panoul din partea dreaptă.
 9. Veți vedea acum un grafic al performanței ETN în ultimele două zile și două casete de mai jos, etichetate Cumpărați ETN și Vânzați ETN.
 10. În caseta Cumpărați ETN, introduceți prețul în Bitcoins pe care doriți să-l plătiți pe ETN. Important: acest preț este în Bitcoins, nu în USD!
 11. Apoi introduceți cantitatea de ETN pe care doriți să o cumpărați în caseta Sumă. Veți vedea o defalcare a taxei și a sumei totale plătibile sub aceasta. Sfat: Puteți să calculați automat suma maximă de ETN pe care o puteți cumpăra atunci când faceți clic pe soldul disponibil în colțul din dreapta sus al căsuței Buy ETN.
 12. Apoi, faceți clic pe butonul Cumpărați ETN pentru a trimite comanda.

Comanda va intra acum în cartea de comandă și va fi îndeplinită odată ce prețul curent va atinge prețul specificat. Veți primi o notificare pe ecran după ce comanda a fost îndeplinită.

Dacă doriți să modificați prețul de achiziție, puteți derula pagina în jos în caseta Comenzile mele deschise, faceți clic pe crucea roșie de lângă comanda dvs, pentru a o anula, apoi repetați pașii 10 până la 12 de mai sus pentru a trimite o comandă diferită.
 
Share: